Afholdelsestatus = Inaktiv

ELEKTRISK TRANSMISSION [S10]

 

DELTAGERE

Hvis du ønsker detaljeret kendskab til de principper der gælder for opbygning af digitale transmis-sionsanlæg, skal du deltage i kurset ELEKTRISK TRANSMISSION. Transmissionssystemer baseret på eksisterende/nye kabelanlæg vil, ligesom de komponenter der indgår i et kabelanlæg, blive grundigt gennemgået. Installationsprincipper for linieterminerings- og regenereringsudstyr vil blive gennemgået. Generelle forhold vedrørende liniekodning, taktuddragning, strømfødning samt støj- og forvrængningsforhold vil blive behandlet grundigt. Udstyr til idriftsætning, fejllokalisering og fejlretningsformål vil være medtaget på kurset.

KURSUSMÅL

Det er vores mål at give dig det et grundigt kendskab til opbygningen af kabelanlæg til digitale transmissionssystemer. Samt have kendskab til relevante forhold i forbindelse med idriftsætning af transmissionsanlæg, samt have kendskab til muligheder for fejllokaliseringsudstyr, enten integreret i driftsudstyret eller som separate testudstyr.

VARIGHED

3 dage (18 timer).

PÅ KURSET

Vi lægger vægt på, at alle deltagere får en grundig indføring i forhold der er relateret til etablering og vedligehold af kablingsanlæg. Udover teori vil der være opgaver og praktiske øvelses/demo aktiviteter i tilknytning til det gennemgåede stof.

KURSUSINDHOLD

INDLEDNING

* Generelt
* Forvrængning
* Støj

* Gendannelse

KABLER

* Telefonnettets opbygning
* Transmissionsanlæg
* Digital transmission
* 2 Mbits
* 8 Mbit/s

* 34, 140 og 565 Mbit/s

LINIETERMINERINGS-/REGENERERINGSUDSTYR

* Indledning
* Liniekodning
* Strømfødning
* Forvrængning
* Taktuddragning
* Detektering/regenerering
* Jitter
* Eksempel

OVERVÅGNINGS- OG ALARMUDSTYR

* Generel opbygning
* Fejldetektering
* Eksempel

FEJLLOKALISERINGSUDSTYR

* Generel opbygning
* Avendelsesmuligheder
* Eksempler