Uddannelse med erfaring og ekspertise leveret i over 30 år - Tele- og datakommunikation

Uddannelse med erfaring og ekspertise - Tele- og datakommunikation

Uddannelse med erfaring og ekspertise
Rådgivning Uddannelse Kursusplan Kontakt Rådgivning Uddannelse Kursusplan Kontakt

Hvad siger vores kunder

 

Jens A
Datametrix

Jeg vurderer kvaliteten særdeles anvendelig, når jeg ser på at omsætte det jeg har lært på kurset til praksis.

 

Lars K
TDC Mobil

Kvaliteten er i top og kompetente undervisere.

 

Jannick E
Lølbæk El-service

Meget kompetent, der er ikke meget der ikke kan svares på inden for området (ISDN).

 

Helle J
Telia

H&B har leveret en ydelse der til fulde opfylder mine forventninger (og endda mere) idet jeg føler ydelsen er leveret så jeg går fra kursus, klogere end da jeg kom.

 

Lars J
FLS

Har fået svar på hvad der ligger "bag", bl.a. vor egen MD110.

 

Anders C
Siemens

Stor faglig kompetence og erfaring. Godt og indholdsrigt kursus med stort udbytte.

 

Bjarne H

Elektriker

Jeg var meget tilfreds, kurset giver en bred forståelse af de forskellige netværkstyper og deres indbyrdes forbindelser, protokoller og så videre. Kurset giver en god viden om netværk som jeg ville have haft godt af, ved andre kurser vedrørende netværk.

 

Sasa M

Kurset var supergodt struktureret, med en god blanding af teori og praksis, og god tid til øvelserne, hvilket har givet mig de rigtige værktøjer der kan og skal bruges. Undervisere var rigtig godt forberedte, dygtige og selvsikre. De havde holdt tidsplanen glimrende og sørgede for en rigtig god stemning gennem hele kurset.
Lokaler og kompendium var i top. Det var i det hele taget, en god oplevelse at være på kurset og jeg vil anbefale det til andre.

 

Steen J

Elektriker

Jeg synes at kurset var rigtig godt, fordi jeg fik et tydeligt bevis for man ikke behøver at være netværks ekspert for at kunne forstår de forskellige metoder til at opbygge netværk.

Kursusmaterialet var enkelt og overskueligt, med mulighed for egne notater.
Vi fik kendskab til OSI-modellen, struktureret netværksopbygning, aktivt udstyr og trådløse netværksløsninger med de problematikker der kan medfølge og hvad man kan gøre for at løse dem korrekt.
Jeg prøvede at bruge en protokol analysator (wireshark), med den teori jeg havde fået dagene inden forstod jeg nu de forskellige netværkspakker.

Det faglige indhold var meget bredt og med dybdegående detalier. Underviserne forstod at fange den enkelte elev og deres faglige dygtighed var skudsikker.

 

Michael J

Elektriker

Godt og inspirerende kursus, gav mig en viden jeg ikke havde før, viste ikke at det var så kompliceret.
Der var enormt mange forkortelser som jeg ikke rigtig fik fat på, men en god oplysning.
Netværksteknologi er en verden for sig selv, men jeg fik en god indsigt i det, og tænker, det skulle jeg have taget fat på noget før, for hold da op hvor er det interessant, og der er ikke mange der har den viden som vi fik på kurset.
Som elektriker er vi kun snorretrækker, men her fik vi at vide hvad de snore skulle bruges til, og hvorfor.
0pbygningen af den trådløse kommunikation var også virkelig uddybende, og gav et godt indblik i hvordan det fungerede.
Blev også overrasket over hvor meget det koster for virksomheder, der har flere afdelinger placeret rundt i verden, hvis de skal kunde tale sammen på et sikkert net. Jeg fandt da også ud af hvor usikkert nettet er, meget spændende.
Web. Lan. ISO har for mig fået en helt anden betydning.
Jamen mobiltelefonen er også en noget for sig selv, og så bliver datatrafik på tlf. en selvfølge.

Det jeg tænkte mest på da vi var færdige, holda op hvor er datatrafik en kompliceret opfindelse, glad for at jeg fik en viden om det. Vi fik også noget godt opslagsværk med hjem.


Jørgen L

Sælger af Medico udstyr.

Jeg tilmeldte mig kurset med en forventning om at få en bedre forståelse for hvordan netværk fungerer.
Kurset levede fuldt ud op til mine forventninger og har givet en bred forståelse for hvad netværk er og hvordan de forskellige netværk fungerer.
Denne viden giver en god basis for at tale med, når kunder ønsker nyt udstyr implementeret i eksisterende netværk og/eller oprette lokale netværk.
Et godt kursus med en stor mængde information.

 

Per M

Netværkstekniker

"Min oplevelse af kurset er en højt faglig og professionel gennemgang af anvendte teknologier inden for datanetværk - med et godt skift imellem teori og opgaver suppleret med instruktørenes praktiske erfaringer. Kurset giver et solidt overblik for personer med interesse for IT, og som for mit vedkommende perfekt som genopfriskning af gammel viden - Jeg kan absolut anbefale kurset"

 

Michael H

Elektriker

Jeg fik tilbudt kurset, med den intention om at få opdateret mine gamle datanetværkskurser. Det syntes jeg de 4 uger kurset varede, indfriede til fulde.

 

Catalin-Marius O
Elektriker

Jeg er meget tilfreds med kursets indhold og undervisning generelt. Teoretisk har jeg lært utrolig meget på en højere niveau end jeg havde forventet, men meget spændende. Jeg har fået "blod på tanden" indenfor faget. Jeg har savnet lidt det praktiske. Alt i alt et godt kursus.

 

Roland P
Teknisk assistent

Jeg var meget tilfreds med kurset indhold.
Det giver en bred forståelse af de forskellige netværkstyper og deres indbyrdes forbindelser, OSI-modellen, protokoller, pakketransport Gennem netværket m.m.
Det faglige indhold var meget bredt og på et højt niveau. Teoretisk har jeg lært meget mere end jeg havde forvente, Jeg savnede dog lidt mere af de praktiske øvelser.
Undervisere var godt forberedte, dygtige og forstod at formidle undervisningen til situationer i dagligdagen, og sørgede for en rigtig god stemning gennem hele kurset.
Dette er et kursus jeg varmt kan anbefale til Alle med interesse i netværk.

 

Bjarne L

Kurset er godt, meget bredt og alligevel dybgående. En god ting er historien som munder ud i de standarder vi bruger idag. Man får et godt værktøj til at gå videre, så ved man hvad der tales om. Gode opgaver med praktisk islæt man kan forholde sig til. Kan anbefales.

 

Ketil J
Elektriker

Jeg vil sige jeg har fået en del ud af kurset.
Som elektriker havde jeg ikke alt det bag ved, men det vil jeg sige jeg har nu.
Alt det med telefon nr., mobil og IP var lige noget for mig.
Det var også rigtig godt at Steen fik os til at bruge nogle programmer på computerne,
for da jeg kom hjem skulle jeg da lige se på det igen.